Over ons

Mogen wij ons even aan u voorstellen?

VvE Beheer Groep B.V.

VvE Beheer Groep is opgericht in 2013 vanuit de visie om VvE’s in Nederland uitzonderlijke klantenservice te bieden. Wij zijn geen administratiekantoor, maar een moderne, professionele dienstverlener van wie u kwaliteit, professionaliteit en betrokkenheid mag verwachten.

Onze klanten variëren van klein tot groot en van recht-toe-recht-aan tot zeer complex met een combinatie van hoofdsplitsing, ondersplitsing(en) en bestuurlijke en bouwkundige uitdagingen. Wij zijn vanuit iedere situatie altijd in staat om rust, orde en stabiliteit te creëren en weten als geen ander hoe VvE’s tot zorgvuldige, efficiënte besluitvorming kunnen komen.

Ons team

Wij werken met een enthousiast en gedreven team, dat vol overtuiging te allen tijde één gezamenlijk doel voor ogen heeft: U als opdrachtgever zo goed mogen bedienen.

Iedere klant van VvE Beheer Groep krijgt een eigen contactpersoon om zo de lijnen kort te houden. Deze medewerker is volledig op de hoogte van hetgeen er bij u speelt en kan derhalve snel anticiperen op uw vragen of klachten.

VvE overstap service

Speciaal voor nieuwe klanten heeft VvE Beheer Groep de VvE Overstap Service, waarmee we alle administratieve handelingen voor het aansluiten van een nieuwe klant (Kamer van Koophandel, bank, inrichten digitale boekhouding, etc.) in korte tijd kunnen realiseren. Tevens verrichten wij een nulmeting op de huidige administratie en de laatste rapportages, waarbij achterstallig administratief onderhoud en onopgeloste zaken uit het verleden meteen worden aangepakt.

In geval van een Aanvullend of Compleet dienstenpakket staan wij ook meteen klaar om de VvE te begeleiden en te adviseren bij de lopende technische zaken.

Dé Digitale VvE Beheerder

VvE Beheer Groep is continu bezig met het verbeteren en optimaliseren van haar bedrijfsprocessen om haar klanten de beste service tegen de laagste kosten te kunnen aanbieden. Hierbij maken wij zoveel mogelijk gebruik van nieuwe, digitale technologieën.

Heeft u nog vragen? U kunt contact met ons opnemen via info@vvebeheergroep.com of op telefoonnummer 088 00 36 200.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of eens kennis maken? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 088 00 36 200.

U kunt ons ook bereiken via het contactformulier of direct een offerte voor uw VvE aanvragen. U ontvangt uw offerte binnen 24 uur!