Mogen wij ons even aan u voorstellen?

Melanie Brockotter, Commercieel Manager VvE Beheer Groep

melanie brockotter vve beheer groep

Vanaf het begin ben ik in dienst bij VvE Beheer Groep. Na jarenlang in de zorg te hebben gewerkt en een succesvolle onderneming in detachering van personeel in de zorg te hebben gehad, besloot ik een totaal andere koers te gaan varen in mijn carrière.

Jarenlang ben ik zelf eigenaar geweest van een appartement, dat onderdeel uitmaakte van een VvE. Als actief bestuurslid heb ik mij regelmatig gestoord aan de passieve houding van de beheerders. Mijn ondernemersgeest voelde dat het anders, kwalitatief beter, klantgerichter, efficiënter en goedkoper moet kunnen. VvE Beheer Groep heeft hier het concept voor ontwikkeld en ik ben blij dat ik u als potentieel opdrachtgever van dienst mag zijn namens onze organisatie.

Wij werken met een leuk team mensen, dat vol overtuiging te allen tijde één gezamenlijk doel voor ogen heeft: U als opdrachtgever zo goed mogen bedienen.

Iedere opdrachtgever krijgt een eigen contactpersoon om zo de lijnen kort te houden. Deze medewerker is volledig op de hoogte van hetgeen er bij u speelt en kan derhalve snel anticiperen op uw vraag of klacht.

U kunt contact met ons opnemen via info@vvebeheergroep.com of op telefoonnummer 088 00 36 200.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of eens kennis maken? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 088 00 36 200.

U kunt ons ook bereiken via het contactformulier of direct een offerte voor uw VvE aanvragen. U ontvangt uw offerte binnen 24 uur!

Offerte aanvragen