Referenties

Gemiddelde beoordeling VvE Beheer Groep: 9.5

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

VvE Beheer Groep
Average rating:  
 10 reviews
 by Svd

Na 2 discutabele vve beheerders ervaringen is ﹰVﹰVﹰE ﹰBeheergroep een positief onderscheidend kantoor in VVE land. Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.
Persoonlijke transparante klantvriendelijke en bovenal kundige aanpak.
Gewoon doen!

 by Helma Blankestijn

Het bestuur van VvE Urkwal/Vollenhoveschans, een grote VvE met 197 appartementen in Almere, is zeer tevreden over de samenwerking met de VvE Beheer Groep. Wij kunnen bouwen en vertrouwen op de kennis en kunde van onze beheerder.
Samen met de VvE Beheer Groep hebben we o.a. orde op zaken gesteld met het debiteurenbestand. VvE Beheer Groep begeleidde ons (samen met onze buur-VvE in de Boulevardflats) bij het voorbereiden, financieren, aanbesteden en uitvoeren van groot onderhoud bij 450 woningen. Tijdens het hele project is de samenwerking optimaal geweest. VvE Beheer Groep nam namens ons de leiding, maar hield daarbij voortdurend contact met ons bestuur.
De VvE Beheer Groep werkt niet met standaard kantoortijden. Onze accountmanager is ook in de avond en in de weekenden bereikbaar. Bovendien staat hij open voor feedback en doet daar iets mee. Deze service krijg je niet overal.

 by Gertie

VvE Beheergroep is nu een jaar onze beheerder. Wij hebben tot nu toe een aantal beheerders gehad die niet altijd gemaakte afspraken nakomen. Bij deze beheerder hadden wij het gevoel dat het goed zat. Een goed debiteuren beheer was voor ons belangrijk. Dat is goed opgepakt. Zij hebben kennis van zaken, goede prijs, snelle reactie, goed bereikbaar. Staan open voor feedback en dat wordt meteen opgepakt. Ga zo door!

 by A. van Steinvoorn

Een gloednieuw appartement! Daarbij hoort dus ook een nieuwe VvE met, in ons geval, een bestuur met geen enkele ervaring. De woningcorporatie, als opdrachtgever, zorgde voor een bekend kantoor die het bestuur hierbij zou bijstaan. Omdat niet alle appartementen verkocht waren zorgde de woningcorporatie ook voor huurders zodat er geen leegstand ontstond en e.e.a. financieel netjes voor elkaar was. Een medewerker van de stichting - als belanghebbende- is daarom dan ook altijd aanwezig op de ALV.

Prima toch? Of toch niet helemaal…… Waarom moeten de bijdragen elk jaar hoger vroeg het bestuur zich af. Is dat echt noodzakelijk? Ja zeker, kijk maar naar de begroting en het MJOP, en ……….. was het antwoord. En waarom gaat alles soms zo moeilijk, en duurt het zo lang?

Wij als bestuur hadden zo onze vraagtekens. En daarom gingen we gericht op zoek naar een andere VvE Beheerder. Zo zijn we in contact gekomen met VvE Beheer Groep. Voor onze begrippen, geografisch gezien, een heel eind uit de buurt: Franeker – Amsterdam! Maar dat blijkt totaal geen enkel probleem.

Alsof ze onze naaste buren zijn, zo snel wordt er gereageerd en zo nodig gerichte actie ondernomen! Van de informatie op de site is geen woord onterecht. Daarnaast, gezien de prijs voor de volledige service, uiterst acceptabel en betaalbaar. Mede door hun zeer betrokken inzet en door een aantal gerichte acties van het bestuur zelf, kon de VvE bijdrage dit jaar met een substantieel bedrag teruggebracht worden, zonder dat dit de kwaliteit in gevaar brengt.

Kortom: een tevreden bestuur, tevreden eigenaren en een tevreden Woningcorporatie.

We hopen nog op een lange en vruchtbare samenwerking met VvE Beheer Groep.

 by Marjolein Kalter

Sinds een paar jaar wordt onze VVE geweldig geholpen door Barro en zijn team.Bij moeilijke vragen, of kwesties zijn heeft hij vrijwel altijd een pragmatische makkelijke en goedwerkende oplossing achter de hand. Ik dacht dat ik een administratiekantoor inhuurde, maar het werd een zeer actieve, persoonlijke, betrokken en deskundige adviseur voor alle vragen waar je als VVE tegenaan kunt lopen.

De VVE-Beheergroep brengt zijn geld makkelijk op doordat ze je helpen om bij voorkomende vragen makkelijk naar de beste en meest betaalbare oplossing te vinden.

Geweldig!

 by Dirk van den Berg

Na enkele jaren met een minder actieve VVE beheerder gewerkt te hebben hebben wij met onze VVE, bestaande uit 18 appartementen, gezocht naar een nieuwe beheeradviseur. Na enkele gesprekken met de heer Luitjens van de VVE Beheer Groep hebben wij ervoor gekozen om onze VVE door de VVE Beheer Groep te laten begeleiden. Tijdens deze gesprekken waren wij vrijwel meteen overtuigd om gebruik te maken van de diensten van de VVE Beheer Groep. Hun verhaal was helder, duidelijk en de manier van zaken doen was erg prettig. Na een half jaar klant te zijn van de VVE Beheer Groep kan ik het volgende vermelden.

Positieve punten:

Proactief handelen en meedenkend

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Goede betrokkenheid

24/7 bereikbaar en altijd snel een reactie

Bieden ook juridische diensten aan

 by VVE de Oude LTS

Wij zijn een VVE van 25 woningen, gevestigd in een voormalig schoolgebouw. We bestaan sinds juni vorig jaar. In het begin werden we begeleid door een VVE Beheerder die ons door het bouwbedrijf toegewezen was. Al snel bleek dat deze beheerder duur was, en niet heel erg actief bezig was, wat een beginnende VVE toch wel kan gebruiken.

Wij zijn toen op zoek gegaan naar een andere beheerder, en kwamen zodoende terecht bij de VVE Beheer Groep. Na een kennismakingsgesprek met Dhr. Barro Luitjes waren wij meteen overtuigd van de wijze waarop zij ons wilden begeleiden.

Inmiddels hebben er zich een aantal situaties voorgedaan waarin zij hun waarde dubbel en dwars bewezen hebben!

Positieve punten:

– goede prijs

– ondernemen snel actie

– goede bereikbaarheid, op diverse manieren

– weten waar ze het over hebben, ook juridisch

– zijn betrokken bij de gang van zaken binnen de VVE

– ondernemen snel actie

 by Brigitte Lange

Wij zijn een kleine BVE en nadat er vanuit de bewoners geen nieuwe aanmeldingen kwamen om de vrij gekomen functie van penningmeester over te nemen, zijn wij op zoek gegaan naar een beheerder. We hebben meerdere offertes opgevraagd en met meerdere partijen gesproken, echter VVE beheer groep kwam, zowel kostentechnisch als dienstverlenend, het beste uit de bus. De communicatie verloopt zeer prettig en ze zijn daadkrachtig.. Ze nemen je echt alles uit handen en geven deskundig advies bij kleine en grote zaken die voorkomen. Ieder bureau geeft aan dat zij 24/7 beschikbaar zijn, echter in de praktijk komt hier vaak niet zo heel veel van terecht. Bij VVE beheer groep is dit anders, zij zijn echt 24/7 bereikbaar! Kortom, onze ervaring met deze organisatie is enkel positief en wij hopen nog heel lang zaken met ze te doen.

 by Branco van Elst

Onze kleine doch complexe VvE was op zoek naar een bekwame beheerder met kennis van zaken. We hebben meerdere partijen uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. VvE Beheer Groep, in de persoon van dhr. Barro Luitjes, heeft ons vanaf de eerste minuut overtuigd van een het feit dat het een zeer bekwame beheerder is.

Positieve punten:

- snelheid van handelen

- prettige communicatie en bereikbaarheid via meerdere media

- kennis van zaken, zeker ook op het juridische vlak

- gunstige tarieven

- betrokkenheid

- daadkrachtig

De reden om nog geen rating te geven van 5 sterren komt door het feit dat VvE Beheer Groep zich nog niet heeft kunnen bewijzen op een aantal onderdelen, bijvoorbeeld planmatig onderhoud en meerjarenonderhoudsbegroting opstellen. Dit komt omdat wij hier samen nog niet aan toegekomen zijn. Maar wij hebben absoluut het volste vertrouwen in het feit dat ook dit professioneel aangepakt gaat worden.

 by Frank

Een prettig en kundig bureau dat graag direct actie onderneemt. Binnen 24uur heb je een reactie van één van de medewerkers. Er wordt duidelijk gecommuniceerd, en je wordt op de hoogte gehouden van de gedane zaken.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of eens kennis maken? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 088 00 36 200.

U kunt ons ook bereiken via het contactformulier of direct een offerte voor uw VvE aanvragen. U ontvangt uw offerte binnen 24 uur!