Contact

Naam(Vereist)

twinq vve beheerHeeft u een vraag of opmerking die technisch van aard is, dan kunt u contact opnemen met onze onderhoud afdeling. De onderhoud afdeling is per mail bereikbaar via servicedesk@vvebeheergroep.com en op telefoonnummer 088-00 36 200. Storingsmeldingen en reparatieverzoeken dient u rechtstreeks in via het digitale eigenaren portaal Twinq.

Klik op het logo van Twinq om naar het portaal doorgstuurd te worden.

Indien het technisch beheer van uw VvE niet bij ons is uitbesteed  kunt u uw storing melden bij de bij u bekende technisch dienstverlener.

 

Klachtenprocedure

Uiteraard doet VvE Beheer Groep haar uiterste best om binnen de gestelde kaders haar taken en bevoegdheiden zo goed mogelijk uit te voeren voor haar opdrachtgevers. Desalniettemin kan het voorkomen dat u niet geheel tevreden bent over ons bedrijf of over één van onze medewerkers. De klant staat bij ons centraal en daarom vinden het belangrijk om ook dit te horen. Tenslotte kan deze ervaring er mede voor zorgen dat wij onze dienstverlening hierdoor kunnen verbeteren.

In eerste aanleg verzoeken wij u de klacht te bespreken met uw contactpersoon binnen onze organisatie. Die kennen de situatie tenslotte het beste. Mocht u er onverhoopt niet samen uit komen, dan willen wij u verzoeken om de klacht, bij voorkeur schriftelijk of per email, bij de directie kenbaar te maken.

Uw klacht kunt u als volgt adresseren:
VvE Beheer Groep
T.a.v. de directie
Joop Geesinkweg 201 A
1114 AB Amsterdam

Of per email via info@vvebeheergroep.com

Afhandeling klacht

  • De klacht wordt door de ontvangende intern geadresseerd en hierna neergelegd bij de directie ter verdere aansturing
  • Binnen 24 uur na ontvangst zal u een bevestiging hieromtrent krijgen
  • De directie wijst een behandelaar aan. In veel gevallen zal eerstgenoemde zelf contact met u opnemen om e.e.a. persoonlijk te kunnen beoordelen
  • Binnen drie werkdagen na ontvangst van de klacht wordt er contact met u opgenomen om de klacht in behandeling te nemen. Samen bespreekt u de aard van de klacht en de mogelijkheden om tot een voor beide partijen werkbare oplossing te komen
  • VvE Beheer Groep stelt zich ten doel om de klacht binnen 7 werkdagen afgehandeld te hebben. De afwikkeling van de klacht zal immer schriftelijk van aard zijn

Uw gegevens

Om uw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen, verzoeken wij u de volgende gegevens bij de klacht te vermelden:

  • Uw naam en contactgegevens
  • Uw zienswijze inzake de klacht

Joop Geesinkweg 201 A
1114 AB Amsterdam-Duivendrecht

Hofplein 20
3032 AC Rotterdam
Zuid Hollandlaan 7
2596 AL Den Haag
Lange Viestraat 2a-g
3511 AD Utrecht

088 00 36 200

info@vvebeheergroep.com

ABN AMRO: NL73 ABNA 0458 7662 75
KVK: 72706104
BTW: NL195790261B03